TERRAL NEWS


Dieta Vegana i Vegetariana

Sembla que el terme vegan està de moda. Cada cop se’n sent a parlar més, hi ha més persones que es tornen veganes, i segur que heu vist a la carta de molts restaurants aquella “V” de color verd que indica que un plat és vegà.

El veganisme és més que una dieta, és un estil de vida que exclou qualsevol forma d’explotació i crueltat cap als animals. Per aquest motiu, les persones veganes no consumeixen cap producte d’origen animal: carn, peix, ous, llet, mel i altres derivats.

Vegà és el mateix que vegetarià? No ben bé. Els vegetarians no consumeixen carn ni peix, però sí productes derivats dels animals com els ous i la llet.

Moltes persones pensen que ser vegà suposa una limitació a l’hora de menjar fora, però això no és així: hi ha un nombre creixent de restaurants vegans i vegetarians a les nostres ciutats i cada cop més restaurants “tradicionals” ofereixen alguna opció sense ingredients d’origen animal.

Al Terral volem que tothom pugui gaudir d’un bon àpat. Molts dels nostres plats s’elaboren a base de vegetals, cereals, llegums i sense productes d’origen animal, aptes per a vegans. També oferim molts plats que contenen ous, llet o derivats aptes per a vegetarians.

Al nostre menú diari sempre hi trobareu almenys una opció de primer, segon i postres sense cap producte d’origen animal i a la nostra carta trobareu una varietat de plats vegans i vegetarians: aperitius, amanides, hamburgueses,… tot degudament senyalitzat.

Vegans i vegetarians, welcome!

Propera Obertura

Un aire nou arriba a Girona, un vent càlid de la terra que ens porta el millor de la cuina catalana tradicional i una varietat de plats vegetarians.
Us oferim esmorzars, menú diari, menú de grups i carta de nits.

El proper dilluns 19 de juny obrirem les portes del Terral per oferir-te un tastet del què ens representa. Regalarem platets de paella perquè ens coneguis i et coneguem.

T’esperem amb moltes ganes, deixa que el vent et porti fins a nosaltres!

Benvingut

Deixa que el vent et porti fins a nosaltres. Un aire nou arriba a Girona.

Cuina catalana, menú diari, menú de grups, carta de nits, vegetarià & vegan.

Reserves al 972 10 99 53 o reserves@terralrestaurant.com

Estem a C/Cardenal Margarit, 11 (punxa per veure el mapa).